Nutileaders doo

INVESTIRAMO U KVALITET

Nekoliko reči o nama

NUTRILEADERS D.O.O. je kompanija sa sedištem u Novom Sadu. Bavimo se uvozom i distribucijom specijalizovanih folijarnih đubriva nove generacije koja su proizvedena i pakovana u Španiji. Đubriva su bazirana na mikro i makro elementima koja će usevima obezbediti sve neophodne hranljive elemente kroz faze kada su im oni najpotrebniji. Filozofija naše kompanije je postavljanje viših standarda, ulaganje u kvalitet, pronalaženje boljih rešenja i upotreba novih i modernih tehnologija kako bi se omogućila podrška svim usevima, a da se pri tom vodi računa o očuvanju prirode i životne sredine.

Osnivač kompanije Nutrileaders D.O.O. je Gospodin Georgios Poultsidis iz Naoussa, Grčka. Ime kompanije je Emphyton i u Naoussa-i poseduje svoje rasadnike od 1965. godine. Kompanija je lider je u proizvodnji sadnica u Grčkoj kao i veliki izvoznik na područje Balkana, Italije, Španije, Francuske i Holandije. Pored toga Emphyton je jedan od 7 licenciranih kompanija u Evropi koji se bavi proizvodnjom, trgovinom i marketingom jabuke KIKU. KIKU se uzgaja u Grčkoj i 100% proizvodnje se proda pod KIKU brendom. Za detaljnije informacije posetiti www.emphyton.gr, www.poultsidis.gr i www.kiku.gr. Prethodne decenije svoje delovanje Fitoorganiki North Greece kao deo Emphyton-a proširuje na uvoz i distribuciju specijalizovanih folijarnih đubriva koja se proizvode i pakuju u Španiji.

Preparati kompanije Nutrileaders D.O.O., njihove formulacije, odabir elemenata i sastojaka rezultat su velikih napora i godina iskustva Emphyton-a i njegovih menadžera, velikog znanja i veština španske kompanije AMC, iskustva prikupljenog iz desetina zemalja i više od stotinu tehnologa koji su radili na stvaranju ovih proizvoda kao i zahteva useva iz svih delova sveta. Danas Nutrileaders ovo znanje i iskustvo želi da podeli i sa proizvođačima u Srbiji.

Dejan Stojanović

Dipl.Inž. Poljoprivrede
Komercijani direktor

dejan.stojanovic@nutrileaders.com
tel. +381-63-7790-168

Rajko Lazić

Dipl.Inž. Poljoprivrede
Tehničko –stručni savetnik

rajko.lazic@nutrileaders.com
tel. 060/ 700-4613

Bojan Ćurčić

Dipl.Inž. Poljoprivrede, Bačka

bojan.curcic@nutrileaders.com
tel : 060/700-4612

Jelena Samardžija

Dipl.Inž. Poljoprivrede, Centralna Srbija

jelena.samardzija@nutrileaders.com
tel. 060/700-4640

Dara Gogić

Administrative Assistant

dara.gogic@nutrileaders.com
tel. 060/7004614

Maša Stojanović

Master Poljoprivrede, Srem i Mačva

masa.stojanovic@nutrileaders.com
tel : 060/700-4641

01. MARKO POPIĆ, Gospođinci

Sa Nutrileaders-om sarađujem već treću sezonu, vrlo sam zadovoljan. Primenjivali smo na svim površinama, najviše u luku smo radili i dobro se pokazalo. U crnom luku sam koristio Nutriamino Plus i Nutri Fos-K, primenom njih sam primetio da ima manje bolesti alternarije, plemenjače, botritisa i da se bolje čuva u skladištu tokom zime.

02. STEVICA IGNJATOV, Bačka Palanka

Definitivno, po meni oni su prvi koji su se pojavili na tržištu, sa takvim načinom rada, što je meni vrlo bitno. Ne razmišljam o vremenu primene, o preparatu koji primenjujem, ništa. Jednostavno oni dođu, kažu, pogledaju voćnjak, stalno su prisutni u voćnjacima godinama, i već su  navikli na nas i naše voćnjake, tako da imamo odlične rezultate i prezadovoljan sam. Prošle godine smo radili analizu lista.

03. IVAN TOMIĆ, Slankamen

Kompletan program po njihovoj preporuci koristim od proleća do jeseni, a što se tiče saradnje sa njima i izlaska na teren, oni su tu uvek, kada postoji neki problem, pozovem, oni dođu tu, uđemo u voćnjak, obiđemo, pogledamo, nađemo rešenje, ako ne nađemo u tom momentu, oni se raspitaju gde, šta, kako, uglavnom sve se može rešiti.